Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai met KLM naar Dubai met TUI naar Dubai met Transavia naar Dubai met Emirates naar Dubai   goedkope vliegtickets naar Dubai

Dubai informatie

Dubai tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
alles over Dubai
Dubai tips
Dubai informatie
Dubai informatie

 

Dubai International Airport

Als je naar Dubai vliegt dan land je in vrijwel alle gevallen nog op Dubai International Airport. In de toekomst zullen steeds meer vliegtuigen landen op Al Maktoum International Airport, de nieuwe luchthaven die in het zuiden van Dubai ontwikkeld wordt. De huidige luchthaven blijft echter ook volledig operationeel, Dubai International Airport zal de komende jaren zelfs groeien wat betreft verkeer.

 

Visum info Dubai

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 90 dagen geldig op het moment van aankomst in Dubai) hoef je geen visum vooraf te regelen. Je krijgt bij aankomst in Dubai een gratis inreisvisum in je paspoort gestempeld dat 30 dagen geldig is.

 

Met TUI naar Dubai vliegen

TUI is een relatief nieuwe speler op de route Amsterdam-Dubai. Vanaf november 2011 vloog TUI onder de naam ArkeFly en vervolgens Arke vanaf Schiphol naar Dubai International Airport. Sinds het winterseizoen 2014/2015 vliegt men naar Al Maktoum International Airport (DWC) en sinds 1 oktober 2015 hanteert met de globale merknaam TUI. De vluchten van en naar Dubai zijn beperkt tot het winterseizoen. In het zomerseizoen vliegt TUI niet naar Dubai. Houd er bij TUI rekening mee dat de vluchten niet per definitie rechtstreeks zijn. Zo is het mogelijk dat je een tussenstop hebt in de regio of dat er op de terugweg naar Amsterdam onderweg een tankstop gehouden wordt in het geval dat er met een kleiner toestel gevlogen wordt zoals een Boeing 737. De totale reis duurt in zo’n geval al snel een uurtje of 9 inclusief de tankbeurt.

 

Reisklassen
TUIfly kent een drietal reisklassen: Economy Class, Comfort Class en Premium Comfort Class. De verschillen zitten vooral in de beenruimte, de bagagevrijheid en de verzorging aan boord. De beenruimte in de laagste klasse is met 76 centimeter ronduit krap te noemen. Zeker op het moment dat de stoel voor je naar achteren geklapt wordt is je bewegingsvrijheid nihil. De Comfort Class kent met 84 centimeter een acceptabele hoeveelheid ruimte. In de duurste Premium Comfort Class zit je met 94 centimeter aan beenruimte royaal. Let op, want op sommige vluchten schijnt de Premium Comfort Class de beenruimte te hebben van Comfort Class (dus 84cm ipv 94cm). Wie film wil kijken aan boord die moet bij TUI op de centrale schermen kijken. Afhankelijk van de vluchtduur is een personal entertainment bij Premium Comfort Class inbegrepen. Bij Comfort Class kun je deze huren.

Sharjah
Een andere optie om naar de Verenigde Arabische Emiraten te vliegen met TUI was naar Sharjah. Eenmaal per week vloog men onder de naam ArkeFly in het winterseizoen naar het emiraat Sharjah, dat op slechts een uurtje rijden van Dubai ligt. Inmiddels is TUI gestopt met de vluchten naar Sharjah.

TUI versus KLM
Passagiers die gewend zijn om met KLM naar Dubai te vliegen die zullen nieuwsgierig zijn hoe TUI zich verhoudt tot de vluchten met de blauwwitte vliegtuigen van de KLM. Onze ervaring is dat KLM op veel punten toch net wat beter is dan TUI. Betere stoelen, een handigere manier om je eigen stoel uit te kiezen en in te checken, betere verzorging aan boord, een persoonlijk entertainment systeem voor iedereen, een echte business class voor wie dat wil en een goed reisschema waar voor ieder een geschikte rechtstreekse vlucht te boeken is. De enige punten waarop TUI KLM verslaat is op basis van bagagevrijstelling (vanaf Comfort Class) en in veel gevallen de prijs. Dan moet je echter niet teveel uitgeven aan extra’s, want anders kan de prijs onder aan de streep zomaar hoger uitvallen dan bij KLM.

Vliegtickets naar Dubai boeken
Boek nu je vliegtickets naar Dubai bij TUI.

 
 
Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai
met KLM naar Dubai
met TUI naar Dubai
met Transavia naar Dubai
met Emirates naar Dubai
goedkope vliegtickets naar Dubai
handige Dubai sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Dubai boek je via de volgende sites:
TUI Dubai vliegtickets

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdubai.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid op de cookie-pagina

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsdubai.info