Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai met KLM naar Dubai met TUI naar Dubai met Transavia naar Dubai met Emirates naar Dubai   goedkope vliegtickets naar Dubai

Dubai informatie

Dubai tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
alles over Dubai
Dubai tips
Dubai informatie
Dubai informatie

 

Dubai International Airport

Als je naar Dubai vliegt dan land je in vrijwel alle gevallen nog op Dubai International Airport. In de toekomst zullen steeds meer vliegtuigen landen op Al Maktoum International Airport, de nieuwe luchthaven die in het zuiden van Dubai ontwikkeld wordt. De huidige luchthaven blijft echter ook volledig operationeel, Dubai International Airport zal de komende jaren zelfs groeien wat betreft verkeer.

 

Visum info Dubai

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 90 dagen geldig op het moment van aankomst in Dubai) hoef je geen visum vooraf te regelen. Je krijgt bij aankomst in Dubai een gratis inreisvisum in je paspoort gestempeld dat 30 dagen geldig is.

 

Met Transavia naar Dubai vliegen

Transavia vliegt sinds het winterseizoen 2012/2013 naar Dubai. Hiermee waren zij de vierde luchtvaartmaatschappij die rechtstreeks van Amsterdam op Dubai ging vliegen. Op de terugweg is er vrijwel altijd wél een tussenlanding. Omdat men met een Boeing 737 vliegt is er op de terugweg een tussenlanding nodig om brandstof bij te tanken. Dit gebeurt meestal op het vliegveld van Bourgas in Bulgarije. De heenreis met Transavia wordt normaal gesproken binnen zeven uur afgelegd. De terugreis vanuit Dubai duurt door de tussenstop meestal een uurtje of 9.

 

Reisklassen
In tegenstelling tot de andere vervoerders kent Transavia geen verschillende reisklassen. Bij Transavia vliegt iedereen in de economyklasse. Onderscheid in serviceniveau is er niet tussen de verschillende stoelen. Wel zijn er een aantal stoelen aan boord waar extra beenruimte ervoor zorgt dat de vlucht wat comfortabeler verloopt. Om op deze stoelen te kunnen zitten moet je in de meeste gevallen extra betalen. Indien beschikbaar kun je voor 15 euro per persoon per enkele reis een stoel met extra beenruimte vooraf reserveren. Je moet dan wel aan een aantal voorwarden voldoen. Zo mogen mensen die op de één of andere manier een beperking hebben geen stoelreservering vooraf maken. Voor de plekken bij de nooduitgangen geldt tevens dat je geen verstandelijke beperking mag hebben, geen vliegangst mag hebben, niet corpulent of zwanger mag zijn en dat je niet met kinderen mag reizen. Indien deze stoelen niet allemaal vooraf gereserveerd zijn dan is er kans dat je bij het inchecken alsnog op een stoel met extra beenruimte kunt komen zonder er extra voor te betalen.

Dubai International Airport
Transavia vliegt op Dubai International Airport (DXB). Dit is het internationale vliegveld dat aan de oostelijke kant van de oude stad ligt. Voor veel bestemmingen binnen Dubai is dit een gunstige luchthaven om op aan te vliegen. Als passagier kom je aan op Terminal 2. Van hieruit kun je per taxi of huurauto je reis verder vervolgen.

Transavia versus KLM
Passagiers die gewend zijn om met KLM naar Dubai te vliegen die zullen nieuwsgierig zijn hoe Transavia zich verhoudt tot de vluchten met de blauwwitte vliegtuigen van de KLM. Onze ervaring is dat KLM op veel punten toch net wat beter is dan Transavia. Betere stoelen, gratis je eigen stoel vooraf uitkiezen, betere verzorging aan boord, een persoonlijk entertainment systeem voor iedereen, een business class voor wie dat wil en een goed reisschema waar voor ieder een geschikte rechtstreekse vlucht te boeken is. Hét punt waarop Transavia KLM is in de meeste gevallen de prijs. Dan moet je echter niet teveel uitgeven aan extra’s, want anders kan de prijs onder aan de streep zomaar hoger uitvallen dan bij KLM.

 
 
Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai
met KLM naar Dubai
met TUI naar Dubai
met Transavia naar Dubai
met Emirates naar Dubai
goedkope vliegtickets naar Dubai
handige Dubai sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Dubai boek je via de volgende sites:
TUI Dubai vliegtickets

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdubai.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid op de cookie-pagina

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsdubai.info