Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai met KLM naar Dubai met TUI naar Dubai met Transavia naar Dubai met Emirates naar Dubai   goedkope vliegtickets naar Dubai

Dubai informatie

Dubai tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
alles over Dubai
Dubai tips
Dubai informatie
Dubai informatie

 

Dubai International Airport

Als je naar Dubai vliegt dan land je in vrijwel alle gevallen nog op Dubai International Airport. In de toekomst zullen steeds meer vliegtuigen landen op Al Maktoum International Airport, de nieuwe luchthaven die in het zuiden van Dubai ontwikkeld wordt. De huidige luchthaven blijft echter ook volledig operationeel, Dubai International Airport zal de komende jaren zelfs groeien wat betreft verkeer.

 

Visum info Dubai

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 90 dagen geldig op het moment van aankomst in Dubai) hoef je geen visum vooraf te regelen. Je krijgt bij aankomst in Dubai een gratis inreisvisum in je paspoort gestempeld dat 30 dagen geldig is.

 

Met KLM naar Dubai vliegen

KLM vliegt al jarenlang op Dubai. Voor veel buitenlandse passagiers is Schiphol dan ook altijd al een belangrijke transitluchthaven naar Dubai geweest. KLM vliegt vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) rechtstreeks naar Dubai International Airport (DXB). Afhankelijk van de actuele dienstregeling vliegt KLM één of twee keer per dag naar Dubai. KLM kent daarbij al sinds jaren twee verschillende reisschema’s. Een vlucht vlak na de middag met aankomst ‘s avonds laat in Dubai en een nachtvlucht die ‘s avonds uit Amsterdam vertrekt en ‘s morgens vroeg in Dubai aankomt. Over het algemeen is de middagvlucht populairder bij het boeken van losse vliegtickets dan de nachtvlucht. Je ziet dan ook dat de stoelen op de nachtvlucht vooral opgekocht worden door reisorganisaties zoals bijvoorbeeld Sunweb.

 

Terugvlucht
Ook voor de terugvlucht kent KLM twee schema’s. Het populairste schema is die met vertrek na middernacht (meestal tussen 01:00 en 02:00 uur) met aankomst in de vroege ochtend in Amsterdam. Het tweede schema is met vertrek in de vroege ochtend (rond 08:00/09:00 uur) uit Dubai met aankomst rond lunchtijd op Schiphol. Als je vanaf Dubai terugvliegt moet je er voor zorgen dat je ongeveer twee uur voor vertrek op het vliegveld bent. Het inchecken kan vrij druk zijn.

Reisklassen
KLM kent op vluchten naar Dubai twee reisklassen: World Business Class en Economy Class Intercontinentaal. De relatief dure business class tickets bieden voor vertrek extra bagagevrijstelling, speciale incheckbalies, toegang tot de KLM crown lounges en voorrang bij het aan boord gaan. Aan boord kun je genieten van ligstoelen die in een hoek tot 170-175 graden naar achteren verstelbaar zijn, een persoonlijk entertainmentsysteem, een privacyscherm en stroomvoorziening in de stoel. Passagiers in de business class krijgen een driegangendiner geserveerd tijdens de vlucht naar Dubai.
De economyclass van KLM is sinds enkele jaren ook voorzien van een persoonlijk entertainmentsysteem waarop passagiers films kunnen kijken, muziek kunnen luisteren en spelletjes kunnen spelen. Je moet wel genoegen nemen met een smallere stoel en aanzienlijk minder beenruimte dan in de business class. Tegen extra betaling kun je er wel voor kiezen om een economy comfortstoel te boeken. Je hebt dan meer beenruimte en de stoelen kunnen iets meer kantelen.

 
 
Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai
met KLM naar Dubai
met TUI naar Dubai
met Transavia naar Dubai
met Emirates naar Dubai
goedkope vliegtickets naar Dubai
handige Dubai sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Dubai boek je via de volgende sites:
TUI Dubai vliegtickets

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdubai.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid op de cookie-pagina

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsdubai.info