Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai met KLM naar Dubai met TUI naar Dubai met Transavia naar Dubai met Emirates naar Dubai   goedkope vliegtickets naar Dubai

Dubai informatie

Dubai tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
alles over Dubai
Dubai tips
Dubai informatie
Dubai informatie

 

Dubai International Airport

Als je naar Dubai vliegt dan land je in vrijwel alle gevallen nog op Dubai International Airport. In de toekomst zullen steeds meer vliegtuigen landen op Al Maktoum International Airport, de nieuwe luchthaven die in het zuiden van Dubai ontwikkeld wordt. De huidige luchthaven blijft echter ook volledig operationeel, Dubai International Airport zal de komende jaren zelfs groeien wat betreft verkeer.

 

Visum info Dubai

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 90 dagen geldig op het moment van aankomst in Dubai) hoef je geen visum vooraf te regelen. Je krijgt bij aankomst in Dubai een gratis inreisvisum in je paspoort gestempeld dat 30 dagen geldig is.

 

Met Emirates naar Dubai vliegen

Emirates behoort al jarenlang tot de absolute top van de wereldwijde luchtvaartmaatschappijen. Zowel vakmensen en passagiers roemen Emirates om haar zeer hoge serviceniveau. Nederlandse passagiers moesten vroeger vanaf Düsseldorf naar Dubai vliegen, sinds 2010 wordt er ook vanaf Amsterdam naar Dubai gevlogen. De dagelijkse vluchten worden het gehele jaar door uitgevoerd. Vanaf augustus 2012 worden de vluchten uitgevoerd met de Airbus A380. Deze dubbeldeks jumbo is het topvliegtuig in de vloot van Emirates. De A380 is van alle gemakken voorzien en voldoet aan de eisen die moderne reizigers aan een luchtvaartmaatschappij stellen. Helemaal uniek is de First Class, waarbij passagiers een privécabine krijgen met een stoel die je om kunt toveren tot een echt bed. Emirates wordt goed beoordeeld door zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

 

Reisklassen
Emirates kent drie reisklassen: Economy Class, Business Class en First Class. Alle drie de klassen behoren tot de besten die je kunt treffen. Zo bieden de Economy Class stoelen voldoende beenruimte en kun je je vermaken met het ICE entertainment systeem. Eten en drankjes zijn inbegrepen, zoals je van een hoogwaardige luchtvaartmaatschappij mag verwachten. De Business Class gaat nog een stapje verder met stoelen die helemaal vlak kunnen, echte hoofdkussens en aan boord van de A380 een lounge waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Terminal 3
Wie met Emirates vliegt die zal automatisch op Terminal 3 van Dubai International Airport landen. Deze in 2008 geopende terminal is exclusief voor Emirates en heeft een speciale vleugel die gewijd is aan de A380. Deze supermoderne terminal zorgt ervoor dat de internationale luchthaven van Dubai door kan groeien tot een kleine honderd miljoen passagiers op jaarbasis. Wie met Emirates doorvliegt naar andere bestemmingen die hoeft niet van terminal te veranderen.

 
 
Vliegtickets Dubai

vliegtickets naar Dubai
met KLM naar Dubai
met TUI naar Dubai
met Transavia naar Dubai
met Emirates naar Dubai
goedkope vliegtickets naar Dubai
handige Dubai sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Dubai boek je via de volgende sites:
TUI Dubai vliegtickets

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdubai.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid op de cookie-pagina

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsdubai.info